bullet journal jaaroverzicht
hoe maak je..

bullet journal jaaroverzicht

moeilijkheid:
Makkelijk
Tijd:
2 tot 6 uur
Budget:

en bullet journal is niet alleen handig om te plannen, je humeur bij te houden of een bucket list te maken. Gebruik hem bijvoorbeeld om een jaaroverzicht van feestdagen en verjaardagen te maken of houd bij in welke landen je bent geweest! 

wat heb je nodig?

  • Bullet journal
  • Verschillende pennen (o.a. fineliners)
  • Potloden, brushmarkers of highlighters
  • Liniaal
  • Grafietpotlood

 

aan de slag

stap 1

Bedenk wat je in je jaaroverzicht wilt hebben. Meestal is het fijn om alle feestdagen en verjaardagen in een overzicht te hebben, maar het kan ook leuk zijn om een overzicht te maken van iets dat nog niet vast staat. Zoals de reizen die je nog wilt maken! Elk jaar kun je dit overzicht overnemen en aanvullen. Kijk naar ons voorbeeld of zoek inspiratie op internet. Heel veel mensen gingen je voor en willen graag hun tips en tricks delen!

 

stap 2

Teken eerst met behulp van potlood en liniaal een schets van de pagina. De bullets geven alvast houvast, zodat alles er netjes uit komt te zien. 

 

stap 3

Trek de potloodlijntjes over met bijvoorbeeld een fineliner. Als je straks met viltstiften, brushmarkers, aquarelverf of highlighters gaat werken, raden wij Pigma Micron fineliners aan, want na 10 minuten drogen zullen deze niet meer uitlopen in het vocht van andere pennen. 

 

stap 4

Versieren maar! Je kunt gaan kleuren met pennen, potloden of verf en gaan plakken met stickers en tape. 

 

stap 5

Houd het overzicht doot het jaar heen bij en vergeet niet om de zo veel tijd terug te kijken hoe ver je al best gekomen en hoeveel je al hebt meegemaakt. Of gebruik het overzicht voor een sneak peek van wat je nog allemaal te wachten staat!

De product(en) zijn toegevoegd aan je winkelwagen