bullet journal favourites
hoe maak je..

bullet journal favourites

moeilijkheid:
Gemiddeld
Tijd:
2 tot 6 uur
Budget:

Met een bullet journal kun je je roosters, plannen en to do lijstjes mooi en overzichtelijk noteren, maar je kunt er natuurlijk ook prachtig in tekenen en waterverfven. Ga voor een creatief overzicht, bijvoorbeeld eentje met je favoriete knutselspullen!

wat heb je nodig?

  • Bullet journal
  • Potlood 
  • Gum
  • Aquarelverf of brushpennen
  • Fineliner

 

aan de slag

stap 1

Maak eerst voor jezelf een overzicht van de spulletjes die je af wilt beelden en leg ze klaar om na te tekenen. Heb je nog niet alle spullen in huis die je op de pagina wilt laten zien? Geen zorgen, deze pagina is makkelijk om te toveren tot een wishlist. Zet vakjes naast de spullen en vink ze aan als je ze in huis gehaald hebt! Je kunt de productafbeeldingen gebruiken om na te tekenen.

 

stap 2

Teken op verschillende plekken met potlood de spullen na. Zorg dat je ruimte overlaat voor de beschrijvende tekst en de titel. Teken ook de titel. Tip: op internet staan veel voorbeelden en uitleg om mooie sierlijke letters te maken (zoek op "handlettering" of "faux brushlettering"). Overtrekken van een printje kan natuurlijk ook!

 

stap 3

Tevreden met de schets? Trek de potloodlijntjes over met fineliner, laat een paar minuten drogen en gum daarna het potlood weg. Wij raden Micron Pigma fineliners aan, want deze lopen niet uit als je er met water overheen gaat.

 

stap 4

Nu kun je gaan variëren met materialen. In het voorbeeld hebben we aquarelverf en dekkende (witte) gelpennen en glitter gelpennen gebruikt. Je kunt ook acrylverf gebruiken voor een grafische look of highlighters voor een vrolijk geheel. Ontdek je eigen stijl!

De product(en) zijn toegevoegd aan je winkelwagen