over pipoos

maak plezier!

Met de hand dingen maken geeft een goed gevoel en het stimuleert je creativiteit. Het geeft balans in je dagelijkse leven vol verplichtingen. Of je nu zelf aan de slag gaat of samen met je kinderen, amateur of professional, iedereen kan creatief bezig zijn!

Knutselen is een passie voor bijna iedereen bij pipoos. We blijven ons ons best doen om jou inspiratie te bieden, want er komen steeds weer nieuwe trends op hobbygebied. Pipoos is er voor alle mensen die hobbymatig, creatieve (vrije)tijdsbesteding zoeken, persoonlijk iets willen doen en/of maken. Voor jezelf en iemand anders.

 

bij pipoos

  • Kom je altijd op nieuwe ideeën
  • Kun je heerlijk creatief zijn
  • Kun je alles compleet vinden
  • Word je nog beter in je hobby
  • Denk je “Wow! Dat wil ik ook maken!”
  • Maak je plezier

 

wil jij ook plezier maken en je creativiteit ontwikkelen?

Dan is pipoos de winkel voor jou! Wij helpen je graag met deskundig advies en je vindt bij ons, online en in de winkels, een heleboel ideeën voor interessante knutselprojecten. Bijna altijd voorzien van werkbeschrijvingen en de benodigdheden. Heb je een creatieve vriend(in) of familielid? Pipoos kan je helpen om een leuk cadeau te vinden of zelf te maken! Ons assortiment bestaat uit meer dan 8.000 artikelen en wordt bovendien continu vernieuwd, zodat je altijd de beste materialen hebt om mee te werken. Bekijk de DIY ideeën en doe inspiratie op om zelf aan de slag te gaan. Pipoos helpt je graag in je zoektocht naar een fijne bezigheid die bij jou past!

 

ons bedrijf

Pipoos is sinds 1992 actief en al meer dan 30 jaar de grootste winkelketen in Nederland en België in hobbyartikelen. Pipoos is onderdeel van het Zweedse bedrijf Panduro. In heel Scandinavië kom je de Panduro winkels tegen.
Panduro ontwikkelt ook een groot deel van het assortiment onder haar eigen merknaam. Een brede selectie van deze producten vind je in de pipoos winkels en uiteraard online. Het Panduro assortiment onderscheidt pipoos als hobbywinkel en maakt het een unieke winkel met een exclusief assortiment.

Kortom: pipoos is een eenvoudig en toegankelijk creatief hobby platform met de beste service en inspiratie en de one-stop-shop met een compleet aanbod van hobby artikelen. Laat je inspireren door onze webshop en de medewerkers in de pipoos winkels.

 

meer dan 8.000 hobbyartikelen

Het assortiment is uitgebreid en in elke hobby sterk vertegenwoordigd. Bij pipoos vind je alles wat je nodig hebt om jouw fantasie en creativiteit tot leven te brengen. Het brede assortiment is altijd up-to-date en groeit mee met de laatste trends op het gebied van tekenen en schilderen, handwerken, bakken, knutselen met kinderen en vele andere hobby's.

Dit product is toegevoegd aan je winkelwagen