pastel unicorn sieraden

wat heb je nodig?

  • Kralenkit met eenhoorns
  • Letterkralen
  • Eventueel extra elastisch garen

 

aan de slag

het armbandje linksboven

Knip een stuk elastisch draad af (beter te lang dan te kort!). Rijg een aantal mooie kraaltjes in een volgorde naar keuze op het draad, tel eventueel op het plaatje hoeveel kralen wij gebruikt hebben. Rijg een bedeltje aan het draad en ga met het draad nogmaals door het laatste kraaltje heen om het bedeltje mooi op z'n plaats te houden. Herhaal met de rest van het bandje en zet vervolgens een (dubbel) knoopje in het draad. Knip overtollig draad af. 

 

de ketting

Knip een lang stuk elastisch draad af (weer liever te lang dan te kort). Rijg een aantal mooie pastelkraaltjes in een volgorde naar keuze op het draad, tel eventueel op het plaatje hoeveel kralen wij gebruikt hebben. Eindig met een grote roze kraal.

Maak een selectie letterkralen om uit te spellen wat je straks op je ketting wilt hebben. Als je dan toch bezig bent: leg ook gelijk de kralen klaar voor aan de andere kant van het bedeltje! Rijg de gekozen letterkralen op het draad en sluit weer af met een roze kraal.

Rijg een kleine kraal aan het draad, vervolgens een bedeltje en dan weer terug door de vorige kraal. Rijg daarna weer pastelkraaltjes op het draad, dan de letterkralen en sluit af met een paar pastelkraaltjes. 

Meet de ketting af rond je nek en maak een (dubbele) knoop op de juiste hoogte. Je kunt ook de rij kralen op hun plek vastzetten door aan het einde van de rij (aan weerszijde) een knoopje te maken in het draad. Knip overtollig draad in je nek af.

 

de armbandjes rechtsonder

Deze kun je hetzelfde maken als het armbandje linksboven, maar in plaats van 3 bedeltjes, doe je er maar 1 en je voegt letterkralen toe. Ook ga je niet terug door een kraaltje bij het bedeltje. 

 

 

 

De product(en) zijn toegevoegd aan je winkelwagen