een feestelijke uitstraling voor glazen deuren
hoe maak je..

een feestelijke uitstraling voor glazen deuren

moeilijkheid:
Makkelijk
Tijd:
<2 uur
Budget:

Tegenwoordig zijn glazen (taats)deuren enorm populair. Heb je jij ook zo'n mooie glazen canvas in huis? Maak dan gebruik van de mogelijkheid en versier hem met de feestdagen! Het was toch al tijd voor een poetsbeurt, dus pak de markers, versier, geniet en haal er daarna simpelweg een natte doek overheen om de boel weer schoon te krijgen. Geen gedoe en toch veel plezier, dankzij de Chalk Markers van edding!

wat heb je nodig?

  • edding Chalk Markers (in verschillende kleuren en/of diktes)
  • Kladblaadje
  • Sjabloon (eventueel)
  • Printer en printerpapier (eventueel)
  • Nat doekje (eventueel)
  • Rond object (eventueel)

 

aan de slag

stap 1

Schud de stift die je gaat gebruiken en paar minuten goed door elkaar met de dop erop en druk daarna de punt op een kladblaadje herhaaldelijk in tot de krijt-inkt eruit vloeit. Teken straks met de achterkant van de stift omhoog gericht, zodat de vloeistof in het reservoir altijd naar beneden vloeit en contact blijft maken met de punt.

 

stap 2

Teken met een dikke marker twee rondjes die speels overlappen. Afhankelijk van hoe goed je bent in het tekenen van rondjes uit de losse pols, kun je een sjabloon van een rondje aan de achterkant van het glas plakken of een rond object gebruiken om de rondjes te trekken.

 

stap 3

Herhaal stap 1 met een marker met een dunnere punt. Teken hiermee een leuk huisje en wat takjes. Kleur eventueel het hartje in  het huisje in met een gouden of zilveren Chalk Marker.

Eventuele foutjes of oneffenheden kun je makkelijk weer weghalen met een vochtig doekje. Laat het gecorrigeerde plekje goed drogen voor je er weer op tekent.

 

meer inspiratie

edding heeft heel veel mooie kerstsjablonen voor raamtekeningen, dus je kunt álle deuren en ramen in huis helemaal in de feestsferen krijgen!

De product(en) zijn toegevoegd aan je winkelwagen