kom binnen...
hoe maak je..

kom binnen...

moeilijkheid:
Makkelijk
Tijd:
<2 uur
Budget:

Kijk maar uit! Voor je het weet zit je huiskamer vol met spoken, heksen en andere engerds. Zij zullen zich helemaal welkom voelen met zo’n bordje voor de deur. Maak je eigen tekeningetjes of gebruik de gratis templates!

wat heb je nodig?

  • edding krijtmarkers
  • Een lei of glas (bijvoorbeeld een raam)
  • Template 

 

downloads

Klik hieronder om de templates te downloaden:

 

aan de slag

stap 1

Kies en download de template die je wilt gebruiken. Gebruik de krijtmarkers om de afbeelding op je lei over te nemen. Dit doe je door aan de achterkant van je print het papier met de krijtstift te kleuren. Wanneer je nu de template, met de krijtkant, op het leitje legt kun je aan de voorkant de letters overtrekken met potlood. Haal voorzichtig je template weg. Het lijkt wel tovenarij!

 

stap 2

Nu hoef je alleen nog maar de letters en tekeningen in te kleuren met de edding krijtmarkers. Deze markers zijn gevuld met vloeibaar krijt en speciaal ontwikkeld voor het beschrijven en tekenen van gladde oppervlakken, zoals krijtborden en glas. Je kunt ze dus ook het raam gebruiken om de trick & treaters een spannend welkom te heten. Print daarvoor de afbeelding in spiegelbeeld, hang hem buiten op en neem aan de binnenkant van het raam de afbeeldingen over. Mocht je een foutje maken, is dat geen probleem. Met een vochtig doekje veeg je alles zo weer weg en kun je opnieuw beginnen. Zo kun je het bordje (of raam) ook bij elk seizoen aanpassen.

De product(en) zijn toegevoegd aan je winkelwagen