'I see you beach!' met Jesamine Totañes
hoe maak je..

'I see you beach!' met Jesamine Totañes

moeilijkheid:
Makkelijk
Tijd:
<2 uur
Budget:

Op de hoek van de straat of op het strand: wie Jesamine kent, weet dat zij overal de meest geweldige illustraties maakt. En laat de edding acrylverf markers nou net geschikt zijn voor waar en wanneer jou dat uitkomt! Voor deze workshop liet Jesamine zich inspireren door een strand in de Filipijnen. Ze gaat ons tijdens deze workshop op een andere manier gebruik laten maken van de acrylverf markers én hoopt ons te inspireren om op vakantie de tekenspullen er ook eens bij te pakken! Met de handige set edding acrylic markers is dit super eenvoudig. Zo maak je de leukste herinneringen op papier over de hele wereld! Let's go!

wat heb je nodig?

  • edding acrylic starter creative set - 12 set basic (incl. acrylic papier)

  • edding 5000 Acrylmarker beitelpunt - 922 Traffic White en 901 black

  • Potlood

  • Penselen (rond en plat)

  • Keukenpapier en water

  • Fohn (of heat gun)

 

wanneer kun je klaar gaan zitten?

De workshop van Jesamine Totañes vindt 24 mei 2022 om 20:00 uur plaats op YouTube. Alvast wat inspiratie opdoen en de stijl van Jesamine leren kennen? Check @jesamine_creates op Instagram!

 

zo kun je eenvoudig deelnemen aan de edding Academy workshops:

stap 1: registreren

Om zeker te zijn van een plekje, kun je je gratis (en in één keer) aanmelden voor alle 3 workshops met het registratie formulier op deze pagina.

 

stap 2: check je mailbox

Na jouw registratie zal je een mail van edding ontvangen waarin zij jou vragen om jouw registratie te bevestigen. Wanneer je jouw inschrijving hebt bevestigd, zal je direct daarna een welkomst e-mail ontvangen. Je staat nu juist ingeschreven.

 

stap 3: jouw deelname aan de workshops

Alle belangrijke en benodigde info ontvang je van edding per e-mail. Denk aan: de benodigde materialen, huiswerkopdrachten, templates én natuurlijk de URL naar de live workshops. Klik in de mail op deze URL link om de live-workshop te starten in YouTube.

 

Heel veel plezier tijdens de workshops!

De product(en) zijn toegevoegd aan je winkelwagen