> lidmaatschap

Lidmaatschap van pipoos pleziermakers is gratis en geldig in alle pipoos winkels en op pipoos.com. Het lidmaatschap is persoonlijk en niet overdraagbaar. Je kunt lid worden in een van onze winkels of op pipoos.com. 

Als lid krijg je toegang tot jouw eigen accountpagina met onder andere je voorkeuren, bestelgeschiedenis en puntensaldo. Op deze pagina kun je ook jouw gegevens wijzigen en je wachtwoord bijwerken.

Wanneer je jouw e-mailadres of adres doorgeeft bij het afrekenen in een van onze winkels, wordt je aankoop geregistreerd als een ledenaankoop en spaar je punten. Om als lid te winkelen op pipoos.com, dien je in te loggen met je account.

> ledenvoordelen en communicatie

Als lid van pipoos pleziermakers ontvang je gepersonaliseerde kortingen, lidmaatschapsvoordelen, productaanbevelingen, nieuws, inspiratie en uitnodigingen voor workshops en evenementen. Jouw persoonlijke aanbiedingen kunnen niet worden overgedragen aan of worden gebruikt door andere personen.

Wij communiceren via e-mail, op pipoos.com en digitale advertenties op bijvoorbeeld Facebook en Instagram. Je kiest zelf of je gecontacteerd wilt worden via e-mail. Je kunt je voorkeuren op elk moment wijzigen op jouw accountpagina. We kunnen echter geen beperkingen en wijzigingen beheren voor accounts op sociale netwerken zoals Facebook en Instagram. Hiervoor moet je voor elk account zelf je instellingen wijzigen. 

Om jouw ervaring zo goed mogelijk te maken, verzamelen en analyseren we bepaalde gegevens, zoals je aankoopgeschiedenis en aangegeven voorkeuren. De gegevens helpen ons om je betere en relevantere aanbiedingen, voordelen en informatie te bieden. We bewaren de gegevens tot de dag dat je je lidmaatschap beëindigt of tot 24 maanden nadat we je gegevens hebben verzameld. 

Als je meer wilt weten over hoe wij jouw persoonsgegevens verwerken, kun je ons privacybeleid lezen.

> retourneren binnen 365 dagen

Als lid van pipoos pleziermakers heb je het recht om je aankoop binnen 365 dagen te retourneren. Wanneer je jouw online bestelling wilt retourneren kun je dit doen in een van onze winkels of door je bestelling gratis (vanuit Nederland of België) terug te sturen. 

> lidmaatschap beëindigen

Je lidmaatschap van pipoos pleziermakers is geldig tot nader order. Als je je lidmaatschap wilt beëindigen, kun je dat doen via jouw accountpagina. Als je jouw lidmaatschap beëindigt, verwijderen we alle gegevens die we van je hebben. 

Als je gedurende 24 maanden geen activiteit hebt getoond met betrekking tot pipoos pleziermakers, behouden we ons het recht voor om je lidmaatschap te beëindigen en wordt de informatie die we over jou hebben verwijderd. Daarnaast behouden wij ons het recht voor het lidmaatschap te beëindigen indien het lidmaatschap wordt vermoed van misbruik. 

> wijziging lidmaatschapsvoorwaarden

De lidmaatschapsvoorwaarden van pipoos pleziermakers kunnen wijzigen. Voordat eventuele wijzigingen van kracht worden, word je hierover tijdig geïnformeerd op pipoos.com of via e-mail.

Dit product is toegevoegd aan je winkelwagen