bullet journal basics
hoe maak je..

bullet journal basics

moeilijkheid:
Makkelijk
Tijd:
<2 uur
Budget:

Een bullet journal is een kruising tussen een agenda, een planner, een logboek en een to-do lijst. De basis van een bullet journal is een leeg notitieboek met dotted papier. De gestippelde pagina's maken het makkelijk om te tekenen en te schrijven. Het is dé manier om alles wat je opschrijft overzichtelijk kwijt te kunnen in één boek. Je bullet journal kan gaan over wat je maar wilt: dromen, doelen, plannen of gewoon dingen waar je blij van wordt! 

wat heb je nodig?

  • Bullet journal
  • (Brush)pennen
  • Potloden
  • Papertape
  • Stickers

 

aan de slag

stap 1

Bepaal waar je pagina over moet gaan. Een bullet journal is een kruising tussen een agenda, een planner, een logboek en een to-do lijst. Je kunt dus alle kanten op!

 

stap 2

Begin met het schetsen van de inhoud van je pagina met potlood. Gebruik eventueel sjablonen om gemakkelijk mooie vormen te maken.

 

stap 3

Gebruik dunne inktpennen, brushpennen en kleurpotloden om je pagina verder in te vullen. Tip: gebruik brushpennen met een dunne en een dikke punt om mooie effecten te creëren. 

 

stap 4

Versier je pagina met leuke stickers, foto's en papertape. Er is geen goed of fout bij een bullet journal. Als je niet tevreden bent, bedek je het gewoon weer! 

De product(en) zijn toegevoegd aan je winkelwagen