plantenstekers met houtbranden
hoe maak je..

plantenstekers met houtbranden

moeilijkheid:
Gemiddeld
Tijd:
<2 uur
Budget:

Alle kruiden zijn lekker, maar toch wil je liever niet de verkeerde combi maken in je eten. Maak daarom deze leuke plantenstekers, zodat je niet vergeet wat er in het potje zit!

Voor je gaat beginnen natuurlijk eerst even een waarschuwing: de houtbrander wordt ontzettend heet. Dus bescherm jezelf en je omgeving door de veiligheidsinstructies goed op te volgen. Dit houdt in dat je nooit de hete punt vast pakt met je handen of iets brandbaars, niet te lang op het hout blijft rusten met de hete punt, altijd zorgt dat de houtbrander stabiel in de houder staat als je hem even niet gebruikt en dat je hem pas opbergt als hij helemaal is afgekoeld. Veiligheid eerst!

wat heb je nodig?

  • Houtbrander
  • Knutselhoutjes
  • Potlood

 

aan de slag

stap 1

Teken met potlood een grove schets op het hout en laat de houtbrander op temperatuur komen.

 

stap 2

Maak op een knutselhoutje een paar testjes met de houtbrander als je twijfelt of hij warm is of om even te oefenen. Ga daarna aan de slag met houtbranden. Tip: je hoeft niet altijd alles in één keer te doen. Door later een stukje over te doen, maak je het hout op een egale manier donkerder en hoef je niet bang te zijn dat het hout oververhit raakt. Nu kun je de stekers in de potjes doen. Weet je nog waar ze horen?

De product(en) zijn toegevoegd aan je winkelwagen