Hobby Horse stal inrichten
hoe maak je..

Hobby Horse stal inrichten

moeilijkheid:
Gemiddeld
Tijd:
>6 uur
Budget:

Je hebt er weer een heerlijke dag op zitten: meegedaan aan een competitie en gewonnen! Je paard heeft hard gewerkt en verdient een mooie plek om weer op adem te komen en in de watten gelegd te worden. Richt je eigen stal in, inclusief naambord met stamboom en paardendeken!

wat heb je nodig?

Je kunt helemaal zelf bepalen wat een plaatsje krijgt in jouw stal! Denk aan een houder voor jouw stokpaard, een naambordje dat je zelf versiert, rozetten voor prijzen die je wint (of uitgeeft) bij een competitie en een fijne paardendeken om je paard warm te houden tijdens koude dagen.

 

aan de slag

styling tip 1

Kijk naar de beschikbare ruimte. Soms werkt het fijner om in de hoogte te werken, maar dat lukt niet altijd. Echte paarden kunnen niet zo heel lang liggen, maar gelukkig kan een stokpaard wel wat hebben. Denk er dus ook eens over na om een mooie kast in te richten, waar je stokpaard rustig in kan liggen.

 

styling tip 2

Welke accessoires heb jij allemaal? Misschien heb je haakjes nodig in de muur om deze op te hangen, of een leuk rekje. Leg alle accessoires klaar en teken op een papiertje een ontwerp voor de ruimte. Zo weet je zeker dat alles een nette plek krijgt en je straks overzicht hebt.

 

styling tip 3

Onze rekken, kapjes, teugels enz. kunnen allemaal gepersonaliseerd worden! Gebruik hiervoor bijvoorbeeld acrylverf of vilt. Of wat dacht je van plakparels, glitters en papertape om jouw hindernis of houten rek te versieren?

 

Onze hele Hobby Horse collectie kun je hier vinden en we hebben natuurlijk een hele website vol met leuke versieringen. Veel plezier met het maken van jouw Hobby Horse stal!

De product(en) zijn toegevoegd aan je winkelwagen