Hoooked Zpagetti XL opbergtas
hoe maak je..

Hoooked Zpagetti XL opbergtas

moeilijkheid:
Makkelijk
Tijd:
2 tot 6 uur
Budget:

Je ziet ze volop in de woonbladen en op het internet: lekkere chunky tassen die, naast enorm handig, ook nog eens een stoere toevoeging aan elk interieur zijn. Ze zijn wasbaar in de wasmachine, dus ook geschikt voor in de keuken en in de badkamer.

 1.  9,49
 2.  9,49
 3.  9,49
 4.  9,49
 5.  9,49
 6.  9,49
 7.  9,49
 8. Hoooked haaknaald - bamboe - 17 cm - 12 mm

   5,99
  tijdelijk niet beschikbaar
   5,99

wat heb je nodig?

 • 4 bollen Hoooked Zpagetti garen
 • Bamboe haaknaald 12 mm

 

download

Download hier het patroon en volg de instructies om deze gave XL opbergtas te maken!

 

goed om te weten

Hoooked Zpagetti is hét originele textielgaren. Alle Zpagetti Textielgaren is gerecycled en gemaakt van superieure restmaterialen uit de Europese fashionindustrie, die door het eigen productiecentrum van Hoooked in Portugal worden geselecteerd en verwerkt. Zo hebben ze volledige controle op de arbeidsomstandigheden en de productienormen.

Omdat Zpagetti een recycle katoengaren is, kan er kleurverschil tussen bollen zitten. We raden dan ook aan om alle bollen tegelijk te bestellen, zo is de kans het grootst dat deze uit dezelfde stof gesneden zijn. Het exacte gewicht, elasticiteit en de lengte per bol is afhankelijk van het type textiel en ligt over het algemeen rond de 850 gram - 120 meter. De dikte van het garen kan variëren tussen 1 en 2,5 cm (naalddikte 10-15 mm).

De product(en) zijn toegevoegd aan je winkelwagen