Hoooked Zpagetti XL mandje
hoe maak je..

Hoooked Zpagetti XL mandje

moeilijkheid:
Gemiddeld
Tijd:
2 tot 6 uur
Budget:

Kom jij ook altijd handige opbergplekjes tekort of vind je standaard bakjes een beetje saai? Haak dan zelf een leuk opbergmandje met Hoooked Zpagetti garen! Dit chunky garen is lekker stevig, dus heel goed geschikt om gebruiksvoorwerpen mee te haken of breien.

Deze mandjes kun je gebruiken voor bijvoorbeeld fruit, je sleutels of in de badkamer voor je toiletspulletjes. Je kunt hem wassen in de wasmachine! Handig, hè?

 1.  9,49
 2.  9,49
 3.  9,49
 4.  9,49
 5.  9,49
 6.  9,49
 7.  9,49
 8. Hoooked haaknaald - bamboe - 17 cm - 12 mm

   5,99
  tijdelijk niet beschikbaar
   5,99

wat heb je nodig?

 • 60 meter Hoooked Zpagetti garen (op een bol zit 120 meter)
 • Bamboe haaknaald 12 mm

 

download

Download hier het patroon en volg de instructies om dit leuke mandje te maken!

 

goed om te weten

Hoooked Zpagetti is hét originele textielgaren. Alle Zpagetti Textielgaren is gerecycled en gemaakt van superieure restmaterialen uit de Europese fashionindustrie, die door het eigen productiecentrum van Hoooked in Portugal worden geselecteerd en verwerkt. Zo hebben ze volledige controle op de arbeidsomstandigheden en de productienormen.

Wil je meerdere mandjes maken met dezelfde kleur? Zpagetti is een recycle katoengaren, dus kan er kleurverschil tussen bollen zitten. We raden dan ook aan om alle bollen tegelijk te bestellen, zo is de kans het grootst dat deze uit dezelfde stof gesneden zijn. Het exacte gewicht, elasticiteit en de lengte per bol is afhankelijk van het type textiel en ligt over het algemeen rond de 850 gram - 120 meter. De dikte van het garen kan variëren tussen 1 en 2,5 cm (naalddikte 10-15 mm).

De product(en) zijn toegevoegd aan je winkelwagen