macramé lampenkap
hoe maak je..

macramé lampenkap

moeilijkheid:
Gemiddeld
Tijd:
>6 uur
Budget:

Deze lampenkap voegt een prachtige natuurlijk look toe aan je interieur. Je maakt hem van Hoooked Spesso garen. Dit garen is grof, zacht en slijtvast. Bovendien is het niet geverfd; het wordt gesponnen van gerecyclede katoenvezels, zonder gebruik van water in het productieproces. Door de uiteinden zachtjes te kammen, krijg je de superzachte franjes aan je knoopcreatie.

wat heb je nodig?

  • 1x Hoooked Spesso almond (let op: komt precies uit, neem 2 bollen voor de zekerheid)
  • Metalen ring 30 cm
  • Kammetje

 

downloads

Download hier de instructies voor macramé lampenkap Borneo.

 

aan de slag

Alles wat je nodig hebt zijn de materialen en de instructies. Download deze dus en ga aan de slag! Hieronder nog een paar tips.

 

tip 1

Je kunt vanaf de computer werken, maar het werkt soms fijner om de instructies uit te printen. Wij raden dus aan om dit te doen.

 

tip 2

Zorg dat je voldoende ruimte hebt om te werken. De draden zijn nog een stuk langer als ze nog niet geknoopt zijn, dus zul je meer ruimte nodig hebben dan de lampenkap uiteindelijk inneemt.

 

tip 3

De creatievelingen van Hoooked hebben een knoop in het snoer van een lamp gemaakt en de lampenkap daaraan gehangen. Erg leuk als je van een losse stijl houdt! Wil je liever een strakkere afwerking? Dan kun je er ook voor kiezen om een oog in het plafond te draaien of de kap op een bestaande lampenkap plakken.

 

tip 4

In het patroon staat het al aangegeven, maar wij herhalen het voor de zekerheid: voor de brandveiligheid raden wij aan een LED-lamp te gebruiken in het uiteindelijke resultaat. Deze worden vrijwel niet warm en zijn daarom een stuk veiliger in combinatie met katoen.

De product(en) zijn toegevoegd aan je winkelwagen