Captain America's shield
hoe maak je..

Captain America's shield

moeilijkheid:
Makkelijk
Tijd:
<2 uur
Budget:

Maak dit schild voor een echte Captain America fan!

Let op: aantallen moet je zelf aanpassen voor je de bestelling plaatst!

Elk jaar plaatsen we nieuwe surprises om jou te inspireren, maar we bewaren de voorgaande surprises natuurlijk ook gewoon. Deze surprise is inmiddels meer dan een jaar oud, het kan zijn dat een deel van de producten inmiddels niet meer in onze collectie zit. We doen ons best deze te vervangen met vergelijkbare producten, maar doen ook een beroep op jouw creativiteit!

wat heb je nodig?

  • Hobbycard rood, wit en blauw
  • Hobbylijm
  • Schaar
  • Potlood
  • Touw
  • Punaise

 

aan de slag

stap 1

Knoop een stuk touw vast aan het potlood en zet het touw in het midden van het rode karton vast met een punaise. Dit is je passer. Teken nu met je passer een zo groot mogelijke cirkel. 

 

stap 2

Knip de rode cirkel uit en knip vervolgens in een rechte lijn naar het midden van de cirkel. Plak de cirkel vervolgens met een kleine overlap weer aan elkaar.

 

stap 3

Teken op het witte karton een cirkel die kleiner is dan je rode schild en knip hem uit. Teken in het midden van de witte cirkel een nog kleinere witte cirkel en knip deze eruit. Knip de buitenste cirkel open en plak deze weer met een kleine overlap op het rode schild. 

 

stap 4

Knip uit blauw karton een cirkel, knip hem in tot het midden en plak hem met een kleine overloop in het midden van het schild. 

 

stap 5

Knip uit het restant van het witte karton een ster, knip deze ook in tot het midden en overlap deze  zodat hij precies op de punt van het schild past. Plak de ster op de blauwe cirkel.

 

stap 6

Plak ten slotte aan de binnenkant van je schild een strook karton, als handvat voor het schild.

De product(en) zijn toegevoegd aan je winkelwagen